Zaterdag 13 januari: Officiële Opening Kunstgras

11 januari 2018 22:45

Zaterdag 13 januari is het zover, dan wordt het nieuwe kunstgrasveldje officieel in gebruik genomen. Dat doen we met een wedstrijd tussen Woubrugge JO7 en Hazerswoudse Boys JO7. Om 12.45 uur is de officiele opening waarna onze jongste pupillen om 13.00 uur aftrappen voor hun wedstrijd tegen de leeftijdgenoten uit Hazerswoude-Dorp.

Het kunstgrasveldje is in de zomer van 2017 aangelegd. Mede door de enorme inzet van de vrijwilligers is er weer iets moois tot stand gekomen. Daarnaast is het veldje tot stand gekomen dankzij een financiele bijdrage van het Cooperatiefonds Rabobank Groene Hart Noord.

Om 14.30 uur trappen vervolgens de eerste elftallen van Woubrugge en Hazerswoudse Boys voor een vriendschappelijke wedstrijd. De pupillen zullen de beide elftallen vergezellen als ze het veld op gaan.