Bestuur

Bestuur

Hoe is het nu met de spelers die in de zomer vertrokken uit de Eredivisie? (4)

Gisteren om 14:56  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het vierde deel van een vijfdelige serie. meer »


Deze vijf Ajax-talenten gaan voor het eerst mee op een trainingskamp

Gisteren om 13:00  Ajax gaat met een sterk verjongde selectie op trainingskamp naar Marbella. Door de vele WK-afwezigen heeft Alfred Schreuder voor een aantal opvallende talenten gekozen. Deze vijf spelers zaten nog nooit in een trainingskampselectie van Schreuder.  meer »


36 Fransen en 5 Nederlanders: Deze spelers representeren op het WK een ander land dan hun geboorteland

Gisteren om 11:13  Niet elke speler op het WK is geboren in het land waarvoor hij uit komt. Dat kan liggen aan het land waar de ouders van die speler op dat moment woonden, Marcus Thuram van Frankrijk werd bijvoorbeeld in Italië geboren omdat zijn vader daar destijds speelde, maar sommige spelers hebben ook voor een ander land gekozen om de kans op WK-deelname te vergroten. Welk team heeft de meeste spelers die eigenlijk in een ander land werden geboren? meer »


Tips om optimaal te genieten van het WK

Gisteren om 10:05  Iedereen maakt zich op voor het grootste sportevenement van het jaar; dat klopt, het is de FIFA World Cup! Met zoveel opwinding in de aanloop naar dit moment is het tijd om je speelplan voor thuis op orde te brengen en je klaar te maken voor het voetbal. Er zijn tal van manieren waarop naar de wedstrijden kunt kijken, maar wij vinden een WK-kijkfeest een van de beste. Waarom? Omdat er niets boven het samenkomen met vrienden en familie om je favoriete team te steunen terwijl ze het opnemen tegen een ander land. Een WK-kijkfeest voorbereiden hoeft niet stressvol te zijn, er zijn immers genoeg dingen die je vooraf kunt doen zodat iedereen het naar zijn zin heeft als de actie begint! Lees dus verder voor enkele handige tips en ideeën om het perfecte kijk feest te organiseren. meer »


Dit zijn de meest succesvolle Nederlanders bij het jarige Barcelona

Gisteren om 7:00  Het is een feestdag voor de supporters van FC Barcelona, hun club is vandaag namelijk jarig en viert alweer haar 123e verjaardag. Om dat te vieren kijken we terug naar de beste Nederlanders die ooit bij de topclub uit de Primera Division hebben gespeeld. meer »


Meer nieuws

25 november 2022 14:30 Samenvatting Wales - Iran 0-2

23 november 2022 13:58 Samenvatting Marokko - Kroati�

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!