Datum

23 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Woubrugge heeft de uitwedstrijd tegen Floreant met 3-1 verloren. De Nolinaboys wisten een sterk begin van de wedstrijd geen vervolg geven en zagen zo hun 0-1 voorsprong in rook opgaan.

Vanaf minuut één wist Woubrugge de directe concurrent om de nacompetitie-plaatsen onder druk te zetten. Dit resulteerde niet alleen in diverse kansen, maar zelfs in de 0-1. Shijie Hu kon na een kort genomen corner naar binnen snijden en de bal in de verre hoek leggen.

Geen vuiltje aan de lucht dus, ogenschijnlijk. Tot de 32e minuut. Een corner tegen kwam via een hoop gefrommel voor de voeten van een Floreant-aanvaller die zo tegen de verhouding in de 1-1 op het scorebord kon zetten. Een pijnlijke klap voor Woubrugge.

Want na die goal veranderde het wedstrijdbeeld volledig. Floreant kreeg kans op kans en nam zelfs voor rust nog de leiding. Genoeg stof om over na te denken dus onder het genot van een bakje thee.

Woubrugge hoopte na rust de neuzen dezelfde kant op te hebben gekregen. De ploeg kreeg ook wel een paar opgelegde kansen, maar zag de tegenstander ook vaak genoeg voor de eigen goal verschijnen.

Uiteindelijk bleef het heel lang 2-1, waarbij Woubrugge vooral doelman Michael Kneulman mocht bedanken dat de wedstrijd niet eerder op slot werd gegooid. In de allerlaatste seconde nam Woubrugge nog alle mogelijke risico om de gelijkmaker te forceren, maar uit een tegenaanval kon Floreant toch nog de 3-1 maken. De wedstrijd was daarna direct ten einde.

Volgende week heeft de ploeg van trainers Koos Disseldorp even een weekje vrij. De week daarop (6 april) komt Kickers op bezoek.