Datum

13 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Woubrugge heeft de thuiswedstrijd tegen Alphense Boys met 4-2 verloren. De groen-witte equipe knokte zich knap terug na een 3-0 achterstand, maar kon die comeback helaas niet bekronen met een resultaat.

Na 50 minuten voetballen keek Woubrugge al tegen die ruime achterstand aan. Toch bleef de ploeg knokken. Zeker toen Shijie Hu een vrije trap direct achter oud-Woubrugge-keeper Sven Tourné schoot, leefde de thuisploeg op.

In de zeventigste minuut werd het weer helemaal een wedstrijd. Thomas Osthoff werd diep gestuurd en schoot de bal oog in oog met Tourné knap diagonaal tegen de touwen.

Woubrugge bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker, maar moest daardoor ook wat ruimte toestaan. Hierdoor kon de ploeg uit Alphen in de absolute slotfase nog de 2-4 aan laten tekenen.

Door de nederlaag blijft het puntenaantal van Woubrugge op drie steken. Volgende week, in de uitwedstrijd tegen SJC, moet daar verandering in komen.