FC Oegstgeest 1

4e klasse A

29 september 2018 14:30

R. Floor

Woubrugge heeft de thuiswedstrijd tegen Oegstgeest met pijnlijke cijfers verloren. Na 90 minuten voetbal stond er 8-0 op het scorebord.

De wedstrijd begon al dramatisch voor Woubrugge. Binnen zeven minuten stond het al 2-0 voor de bezoekers. Hier kwamen voor rust nog twee doelpunten bij. Na de thee wist Woubrugge Oegstgeest een tijd lang goed onder druk te houden.

Toch was het Oegstgeest die de 0-5 wist te maken. Toen ging het weer hard en liep uitploeg uit naar 0-8. Een middag om snel te vergeten voor de Woubruggenaren. De middag begon trouwens wel goed, dankzij een lekkere lunch aangeboden door Gerben Schouten van Rhizopon.