Datum

12 oktober 2019 16:00

Accommodatie

Onbekend

Woubrugge heeft op bezoek bij SJC in Noordwijk zijn eerste competitienederlaag geleden. De gastheren wonnen met 3-1.

Naja, gastheren… Woubrugge werd niet op de meest bewonderingswaardige manier ontvangen. Wegens bouwvertraging heeft SJC een noodgebouw neer moeten zetten voor de kleedkamers, zonder douchegedeelte. Ook het aanvangstijdstip van 16.00 uur was niet ideaal.

Zaak dus voor de manschappen van Barry Buntsma om vanaf het begin de concentratie te pakken en vast te houden. Dit lukte matig, want Woubrugge kwam er in de eerste helft maar moeizaam uit. Hoewel er voor beide doelen weinig kansen te noteren vielen, had SJC het betere van het spel.

Dit veranderde na de thee, toen in de rust wat dingen werden besproken. Woubrugge wist de thuisploeg iets beter onder druk te zetten. In de 64e minuut resulteerde dit zelfs in de 0-1 voorsprong. Mo Sharief kreeg de bal in twee pogingen in het doel.

Helaas kon Woubrugge niet lang genieten van de voorsprong. In de 70e minuut kwam SJC al langszij na een vlotte uitbraak. Tot overmaat van ramp moest Woubrugge niet veel later met 10 man door en verdween de daaropvolgende vrije trap ook nog eens in de goal. Na de 3-1 was het Woubrugse verzet gebroken en werd teleurgesteld de veredelde campingdouche opgezocht.

Volgende week spelen de Nolinaboys thuis tegen Hazerswoudse Boys, een echte kraker. Kom dus ook zeker kijken en schreeuw Woubrugge naar een nieuwe driepunter!