0 - 2

Woubrugge 1

4e klasse A

9 november 2019 14:00

Woubrugge heeft het uitduel met SJZ winnend afgesloten. In Zoeterwoude werd het 2-0 voor de mannen van trainer Barry Buntsma. Thomas Osthoff en Kevin Veltman verzorgden allebei na rust de Woubrugse productie.

Voor rust werd het net dus nog niet gevonden, al hadden beide ploegen daar zo wel hun mogelijkheden voor. Woubrugge was een aantal keer net te slordig bij de eindpass, terwijl SJZ vooral counterend gevaar stichtte.

Na rust een beetje hetzelfde beeld, maar deze keer wist Woubrugge zijn eerste kans wel te verzilveren. Osthoff frommelde zich knap langs de Zoeterwoudse defensie en schoof de bal ook nog bekeken langs de doelman.

De 0-1 bleek een grote klap voor SJZ, want de ploeg van voormalig Woubrugge-trainer Arie van Duijn zocht vanaf dat moment steevast de lange bal om gevaarlijk te worden. Deze werden nagenoeg allemaal onschadelijk gemaakt door de sterk spelende defensie van de Woubruggenaren.

In de 70e minuut verdubbelde Veltman de score. Hij nam een mooie pass van Shijie Hu knap aan met de borst en verschalkte de doelman van SJZ vervolgens met een fraaie lob. Hoewel Woubrugge in die laatste minuten de score nog verder uit had kunnen bouwen, hield het eenvoudig stand en mocht het drie punten bijschrijven.

Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. De zaterdag daarop komt Kickers op bezoek.