Woubrugge wint derby van MMO

Woubrugge wint derby van MMO

MMO

0 - 2

Woubrugge 1

36'
Chris Verhoef (penalty)

Competitie

4e klasse A

Datum

30 november 2019 14:30

Accommodatie

Sportpark MMO
Vlietkade 20
2355 CR
Hoogmade
tel. 071-5012737

Woubrugge heeft op ‘Derby-Day’ een overwinning geboekt bij buurman MMO uit Hoogmade. De Nolinaboys stapten na 90 niet al te beste minuten met een 2-0 overwinning het veld af, zo de sfeervolle kantine in.

Want hoewel het veldspel niet bepaald een feest was om naar te kijken, was het georganiseerde feestje na afloop wel gezellig. Veel Woubruggenaren bleven hangen om de eerste derby in competitieverband tussen Woubrugge en MMO goed af te sluiten.

Woubrugge scoorde twee keer uit een penaltysituatie, beide verdiend door Gino Rolfes. De eerste penalty schoot Chris Verhoef tegen de touwen, bij de tweede keer vond hij de keeper uit Hoogmade op zijn weg. Gelukkig was Kevin Veltman er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken.

Door de overwinning heeft Woubrugge nu 4 duels op rij gewonnen. In de laatste 3 potjes hoefde doelman Michael Kneulman zelfs geen tegentreffer te incasseren (#DeNulVoorKneul). Volgende week zaterdag staat er een heuse kraker op het programma. Koploper Koudekerk komt dan op bezoek.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!