JO19 opent seizoen met overwinning

Altiorplein 1
2461 VT
TER AAR

Na een lange voetballoze periode ging de JO19 eindelijk aan de bak in een oefenwedstrijd bij Altior. We mochten gebruik maken van 4 kleedkamers, complimenten keurig geregeld. Zonder Jeroen nog vakantie, Janz en Jesse S geblesseerd, werd er afgetrapt .

We begonnen goed aan de wedstrijd , lieten de bal lekker lopen en binnen 10 min al 2 grote kansen, maar het vizier nog niet op scherp. In de 10 e min zag de scheids als enige een duidelijke handbal niet en ging de speler van Altior langs de protesterende spelers van Woubrugge en liet Tim kansloos 1-0. Les 1 altijd verder voetballen. Na deze score namen we het heft in handen en al snel was het een prachtig uitgespeelde aanval ingeleid door Sander en op maat door Tim D op Aydan gegeven en afgerond 1-1. We bleven ook daarna de wedstrijd domineren maar bleven te lang door breien zonder effectief te zijn. Les 2 zoek sneller de combinatie en wees effectief met de kansen. In de 45 min verscheen Altior in de 16 meter en werd een overtreding bestraft met een terechte penalty. Zo gingen we met 2-1 en een onbevredigend gevoel de rust in. Inmiddels was ook Jesse B al geblesseerd uitgevallen.

Na de rust zetten we meer druk naar voren en was Altior verrast. Tim D en Robbin zette druk op de verdediging die pardoes na een kluts de bal in eigen doel schoot. Gelijk daarna was het Robbin na flink doorzetten die de 2-3 inschoot. Altior had het moeilijk maar bleven sportief en lekker mee voetballen. Nadat Aydan en Robbin  de stand op 2-5 hadden gebracht was de wedstrijd over. Het werd rommelig en duidelijk dat beide ploegen nog wel wat trainingen nodig hebben. Les 3 zorg dat je conditie toppie is en laat de bal bij vermoeidheid het werk doen. In de laatste minuut scoorde Altior 3-5 wat tevens de eindstand was. Leuke pot  onder grote belangstelling. Les 4 toch tevreden, achterin zat het goed dicht en middenveld maakte veel kilometers. Voorin werd er veel vooruit druk gezet. Als team prima gewerkt en we kunnen hiermee verder.