50'

4e klasse 11

26 september 2020 8:30

F. Dreef

Alhoewel de buienradar zwaar weer voorspelde kon JO13-2 met een strak blauwe lucht aan de warming up beginnen.

Met 2 invallers op volle sterkte voor een mooie match met AVV Alphen.
Na de aftrap legde Alphen al direct druk op het doel van Twan. De verdediging had het er maar druk mee.

Dat de school kampweek voor sommmige erg leuk maar ook vermoeiend was, was de eerste helft wel te merken. De energie bleef nog even weg en met 0-4 moest het team de kleedkamer in gaan. Een oppepper van trainer Milko was nodig om iedereen weer scherp te maken, en dat was de 2e helft goed te merken. Ondanks de donkere wolken in de verte ging de zon steeds meer schijnen, en ook bij JO13-2 ! De felheid was weer terug, ballen werden al snel op de helft van de tegenstander opgepakt en richting het doel van Alphen gestuurd. Mooie kansen van Jasper, Jacco en Rico kwamen er net niet in. En toen trof Thomas het doel en was het team los. Met 1-6 achter een hele uitdaging maar ze streden er goed voor. Dat werd uiteindelijk nogmaals beloond met een doelpunt van Kris.
Het team kon met een goed gevoel het hoofdveld af lopen, en werd door het publiek gecomplimenteerd voor hun inzet, toppers !