Woubrugge JO13-2

4e klasse 11

19 september 2020 9:00

Uit op bezoek bij Altior in Langeraar. Mooi complex en goed veld dus de boys hadden er weer zin in.

De eerste helft begon met mooie uitbraken langs de zijkanten. De tegenstander, die ook nog grotendeels moest wennen aan het grote veld bij de JO13, legde de druk op onze verdediging.
Met Rens, beide Rubens en Chris als sterke verdediging achterin kwamen ze er maar moeilijk door. Helaas door een uitbraak van Altior in het middenveld werd de 1-0 er toch in geschoten.

Door afwezigheid van Brent en Boaz geen wissels, maar daardoor kon het team wel goed met het positiespel oefenen. Vooral het einde van de eerste helft kregen Nigel en Kris nog mooie kansen !

De tweede helft was het voor het middenveld met Bram, Kris en Ricco hard werken. Mooie combinaties met Jacco en Fayes stranden helaas in het bos van Altior spelers, die als een zwerm het middenveld over trokken.
Keeper Twan kreeg na wat mooie reddingen toch de 2-0 in het net achter zich.
En dan worden de laatste 15 min van de 2e helft toch weer een pittige fase. Zonder wissels moet iedereen blijven voetballen en dat is soms conditioneel een hele opgave. Ook motivatie is soms lastig, zeker als de 3-0 dan nog valt. Maar als we naar de groei van dit team kijken, en de strijdlust deze wedstrijd, dan beloofd het een mooi seizoen te worden waarin ze alleen maar zullen groeien !!