2225SE
KATWIJK ZH
tel. 071-4014132

Opstelling Woubrugge JO19-1

Zaterdag 16 april moest Woubrugge JO19-1 in Katwijk aantreden tegen Quick Boys JO19-1. Een mooie tegenstander op het schitterende sportcomplex in de duinen. Tel daar het mooie weer bij op en alle ingredienten zijn aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken. De thuiswedstrijd tegen deze tegenstander werd met 1-2 verloren.

Met Rens na zijn blessure weer op doel, begon Woubrugge uitstekend aan de wedstrijd. Binnen 4 minuten stond de ploeg op een 0-1 voorsprong. Thom stuurde met een prima pass Luuk in de diepte. De snelle buitenspeler leverde een strakke voorzet op Vince af, die de bal alleen nog maar binnen hoefde te tikken. Geholpen door deze vroege voorsprong verwacht je dat de JO19-1 de wedstrijd in handen zou nemen. Niets was minder waar. Voetballend ging het allemaal nog wel, maar de organisatie stond er niet. Posities werden niet overgenomen, onstonden er onderlinge discussies en werd er op beslissende momenten niet thuis geven. Quick Boys liet ondertussen zien dat zij ook al een tijdje op voetbal zitten en draaide de wedstrijd om. Nu was de ploeg duidelijk weer aangevuld met wat talenten uit andere, hoger spelende, elftallen, maar Woubrugge maakte het de tegenstander ook niet heel moeilijk. Vlak voor rust stond er een 2-1 achterstand op het scorebord. Toch werd de rust met een gelijke stand bereikt. Rafi veroverde de bal in het strafschopgebied van de thuisclub, hield het overzicht en stelde Daan in staat om te scoren, 2-2.

Schade beperkt kun je dan zeggen en alle tijd om in de rust de organisatie te herstellen. Helaas zou dit niet het gewenste effect hebben. Quick Boys kwam er vaak snel en gevaarlijk uit. Twee aanvallen leverden een treffer op, maar met een beetje pech was de achterstand groter geworden dan de 4-2 tussenstand. Aan de andere kant hielp Woubrugge de mooiste kansen om zeep. Zelf een 3 tegen 1 situatie werd niet afgerond. Bij de Katwijkse tegenstander was het beste er inmiddels wel af, maar Woubrugge had niet de overtuiging om daar gebruik van te maken.

Opnieuw een onvoldoende en geen punten voor onze mannen. Jammer want de ploeg doet zichzelf de laatste weken regelmatig tekort. De komende twee weken staat de dubbele wedstrijd tegen hoogvlieger SJZ op het programma. Hoog tijd voor de JO19-1 om te laten zien waartoe de ploeg in staat is.