WOUBRUGGE
tel. 0172-518754

Opstelling

Ook deze week werden weer een groot aantal spelers gemist en moest er met de opstelling geïmproviseerd worden. Gelukkig konden we ook beschikken over Stef (JO17). Er werd afgetrapt op veld 1, het veld wat ons vaak weinig geluk oplevert.
Met wind mee begonnen we goed aan de wedstrijd. De intentie van onze tegenstander was duidelijk met fysieke kracht de grenzen van de scheidsrechter opzoeken, en ze mochten ver gaan gezien de blauwe enkels/knieën en bloedvlekken op de shirts en sokken. Door de vele wijzigingen in de opstelling was het bij Woubrugge vooral zoeken. Zonder goed te voetballen kregen we wat kansjes maar de uitstekende keeper redde een paar keer bekwaam. Vlak voor rust werd Robbin onder uitgehaald in de 16 meter en ging de bal op de stip.
Ook deze werd door  keeper gepakt. Vlak daarna werd een handsbal in de 16 meter niet gezien door de scheids en kregen we dus geen 2e pingel. De rust werd ingegaan met 0-0  en moesten de pijntjes weer geheeld worden.
De 2e helft begonnen we goed, voetballend, met wind tegen, werd de tegenstander op eigen helft gedrukt en werden in korte tijd 2 grote kansen genoteerd.  Een knal van Jort op de lat en een schot van Vince net naast. In de 51e min waren we niet alert bij het uitverdedigen en in de omschakeling scoorde Graaf WII 0-1. Gelijk daarna moest ook Jort geblesseerd veld verlaten. Stef nam de positie over achterin en deed dat zeer verdienstelijk. Met nog meer druk vooruit werd de tegenstander verder achteruit gedrukt en kwamen er steeds meer kansen voor Woubrugge.  In de 80 e min kwam de beloning Aydan drukte van 16 meter af en het was 1-1.
Daarna gingen we voor de volle winst maar kregen vlak voor tijd 2x de deksel op ons neus. 2x een counter werd ons fataal en de eindstand 1-3 was zeer geflatteerd en onverdiend. Toegegeven dat de beleving van onze tegenstander wel bewonderings waardig was. Volgende week wacht ons TOGB thuiseen zware tegenstander uit de top 3.