2481AN
WOUBRUGGE
tel. 0172-518754

Opstelling

April doet wat hij wil. Even was het nog spannend of de thuiswedstrijd tegen Quick Boys JO19-1 doorgang zou vinden. Gelukkig had het KNMI lichtelijk overdreven met de hoeveelheid sneeuw die zou vallen op Bateweg Noord. Na de ruime overwinning van een week eerder moest Woubrugge JO19-1 de lijn nu doortrekken. Met drie punten zou de ploeg zich bovenaan in de sub top nestelen en afstand nemen van de staartploegen. Quick Boys verzamelde evenveel punten als onze mannen, maar had daar twee wedstrijden meer voor nodig. Helaas stond er na 90 minuten 1-2 op het scorebord, een stand die 0 punten opleverde.

In normale doen had de thuisploeg zeker aanspraak kunnen maken op de overwinning. De ploeg speelde, zeker in de eerste helft, niet best. De passing was onzorgvuldig en de veldbezetting was gewoon slecht. Het speelveld werd, met name op het middenveld, veel te smal gemaakt. Quick Boys was inmiddels op een 0-1 voorsprong gekomen. Woubrugge stelde er qua kansen niet heel veel tegenover. Beide ploegen kwamen in het restant van de eerste helft niet meer tot scoren.

In de rust een aantal omzettingen. Jesper, Thom, Daan en Pieter kwamen in de ploeg. In het eerste deel van de tweede helft leek Woubrugge zich te herstellen. Er kwamen wat kleine kansjes, maar de Katwijkse keeper werd niet echt getest. In de loop van de tweede helft zakte de ploeg weer weg. Een fout in de verdediging werd genadeloos afgestraft en leverde de gasten een 0-2 voorsprong op.  Met nog een klein kwartier te gaan een flinke uitdaging om nog een resultaat uit het vuur te slepen. Toch kwam er nog hoop. Javier wist een paar minuten voor tijd toch het net te vinden en liet de 1-2 aantekenen. Tot een echt slotoffensief kwam het daarna niet meer.  De wedstrijd lag meer stil dan er gevoetbald werd. Daarbij speelde Woubrugge inmiddels met 9 man na twee gele kaarten.

Een verdiende nederlaag waarmee de ploeg zichzelf weer te kort doet. Als de focus en de vorm er niet is, speel je een moeilijke wedstrijd. Door hard te werken kun je dan soms de knop omzetten. Helaas gebeurde dat tegen de tegenstander van vandaag niet.