Nieuwe shirts jeugd met gejuich ontvangen

Nieuwe shirts jeugd met gejuich ontvangen

22 augustus 2020 21:15


Zaterdag 22 augustus was het eindelijk zover. De presentatie van de nieuwe wedstrijdshirts voor alle jeugdelftallen van v.v.Woubrugge. Een moment om zeker even bij stil te staan. Samen met spelers uit alle elftallen, de sponsors en supporters werden de outfits met trots getoond.

En het resultaat mag er zijn. Zowel het bekende groen witte shirt, als de zwart witte reserve shirts zijn speciaal ontworpen door de ontwerpafdeling van Deventrade/Hummel. Zelfs de kwaliteit van de shirts is uitgebreid op de proef gesteld door Chris Verhoef, aanvoerder van het eerste elftal. Speciale wasvrouwen werden ingehuurd om te controleren of de shirts schoon uit de wasmachine kwamen. Dé textiel specialist van Woubrugge, Jeroen Blokhuizen, werd ingeschakeld om het fraaie ontwerp en een kwalitatief hoogwaardig shirt samen te brengen in een resultaat waar iedereen trots op mag zijn.

En toen werd het pas echt spannend. Het nieuwe shirt moest nog worden goedgekeurd door de twee sponsors VDE Plant en Nolina. Toen er uit beide kassen witte rook kwam, kon het productieproces beginnen.

Woubrugge is trots op deze twee geweldige sponsors. Zowel VDE Plant als Nolina zijn trouwe sponsors van de club. Dat beide nu onze jeugdafdeling dit zetje in de rug hebben gegeven zegt veel over de betrokkenheid van beide bedrijven. 

Een fotoreportage vind je in dit fotoalbum. 

 

DSC_6024.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!