Nieuwe Bordsponsors steunen Woubrugge

Nieuwe Bordsponsors steunen Woubrugge

9 oktober 2020 21:00

Sponsorcommissie

Door de nieuwe corona maatregelen zijn toeschouwers niet welkom bij de wedstrijden en training van hun favoriete Woubrugge team. Dat is natuurlijk jammer, want wat is er nou leuker om op zaterdag lekker langs de lijn te staan. Als het straks weer mag dan zal het toeschouwer niet kunnen ontgaan dat er steeds meer reclameborden rond veld 1 hangen. Ook deze week zijn er weer 5 borden bijgeplaatst. We stellen ze even aan u voor.

Westmaas Interieur was jaren als shirtsponor verbonden aan de JO15-1 (C1) en niet te vergeten als hoofdsponsor van het Westmaas Toernooi.  Westmaas Interieur is dé interieurspecialist in de regio Rijn- en Veenstreek. Al vier generaties lang vervult Westmaas Interieur de interieurwensen van haar klanten in Woubrugge en wijde omgeving. Interieurwensen die nooit standaard zijn. Daarom kan je bij ons altijd rekenen op een persoonlijk advies en een vakkundig op maat gemaakt resultaat voor jarenlang plezier. Ga voor meer informatie naar de Westmaas Interieur Website

Dura Vermeer is een onafhankelijk familiebedrijf met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Met € 1,5 miljard aan omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top tien van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche. Het motto van het bedrijf is "Waarmaken van Ambities" en dan mag je natuurlijk niet ontbreken op Sportpark Bateweg Noord. Ga voor meer informatie naar de Website van Dura Vermeer.

Rufo Schoonmaaktdienst is gevestigd in Leiderdorp. Sinds de oprichting in 1990 heeft Rufo de 3 p's (people, planet, profit) hoog in het vaandel staan. Recent is dit beloond door op de pso ladder trede 3 te behalen. Naast schoonmaakdiensten biedt Rufo glasbewassing en huismeesterdiensten. Kortom uw perfecte partner voor een schone leefomgeving. Ga voor meer informatie naar de Website van Rufo Schoonmaakdiensten.

Spar Bregman is een begrip in Woubrugge. De supermarkt is gevestigd aan de Batehof. Een aantal jaren geleden heeft de Spar samen met v.v.Woubrugge de legendarische voetbalplaatjesactie georganiseerd. Daarnaast was de familie Bregman shirtsponsor, adverteerder in het clubblad, evenementensponsor enz. En nu een bord op het fraaie hoofdveld van onze club. Meer informatie over Spar Bregman vindt u hier.

Last but not least verwelkomen we Noordam Tuinplanten. Terrasplantenkwekerij L.J. Noordam is een gespecialiseerd bedrijf in de teelt van diverse tuinplanten, met een onderscheidend karakter. Dit familiebedrijf produceert zowel onder glas als buiten terrasplanten van de hoogste kwaliteit. Liefde voor het product en vakmanschap passen bij de uitstraling van deze sponsor. De website van Noordam Tuinplanten vindt u hier.

Woubrugge is altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Er zijn veel mogelijkheden: een bord langs het veld, banners op de website, uw presentatie op ClubTV of wedstrijdbalsponsor bij een wedstrijd van het eerste elftal. Zeker nu is de steun van sponsoren onmisbaar voor de vereniging. Neem contact met de sponsorcommissie en bespreek de mogelijkheden: sponsor@vvwoubrugge.nl

Nieuwe_bordsponsors.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!