Sponsor Nieuws

Samenvatting Feyenoord - PAOK (1-2)

Vandaag om 18:39  Feyenoord kende zondagmiddag geen prettige generale repetitie voor de return tegen FC Drita. Nadat Wouter Burger in de openingsfase wel deed wat tegen de Kosovaren negentig minuten lang niet lukte, namelijk scoren, bleek PAOK Saloniki toch te sterk voor de Rotterdammers. De ploeg van Arne Slot maakte nog te veel fouten. Bekijk hier de samenvatting. meer »

Even voorstellen: Feyenoord-target Andraz Sporar

Vandaag om 14:17  Na het vertrek van Nicolai Jörgensen lijkt Feyenoord op zoek naar een nieuwe versterking in de spits. Feyenoord zou interesse hebben in Sporting Portugal-aanvaller Andraz Sporar. De spits is overbodig en mag vertrekken bij Sporting Portugal. Feyenoord heeft daarentegen nog een aanvaller nodig. meer »

Dit zijn de Ajax-talenten die meespeelden in M�nchen

Vandaag om 11:19  Zaterdag doorstond Ajax een belangrijke test op het komende seizoen. De ploeg van Erik ten Hag oefende in Duitsland tegen Bayern München. De oefenmeester liet een aantal talenten invallen waarvan we komend seizoen mogelijk meer gaan horen. Een voorstelrondje. meer »

Samenvatting Bayern M�nchen - Ajax (2-2)

Gisteren om 19:38  Ajax is er niet in geslaagd om het prestigieuze oefenduel met Bayern München in winst om te zetten. De Amsterdammers kwamen vroeger op voorsprong, maar gaven die uiteindelijk uit handen en het was aan Victor Jensen te danken dat Ajax toch nog een punt wist te pakken. Steven Berghuis maakte in Duitsland zijn debuut. meer »

Deze spelers haalden via Excelsior de top

Gisteren om 11:34  Het was vrijdag een feestdag voor alle fans van Excelsior. Hun club was namelijk jarig en bestaat alweer 119 jaar. Om dat te vieren kijken we de meest succesvolle spelers die een verleden in Kralingen hebben. Welke voetballers haalden via Excelsior de top? meer »