Aankondiging laatste SCORE van het seizoen 13/14 Update! deadline verschoven

13 mei 2014 14:15

Het seizoen is zo goed als afgelopen en het is alweer tijd voor de laatste Score van het seizoen, dus laat jullie clubgenoten weten hoe het dit jaar is gegaan en of jullie nog een kampioenschap gevierd hebben! (Of iets anders moois meegemaakt hebben natuurlijk.)

Wegens de fantastische prestaties van ons vlaggenschip hebben we als redactie besloten de deadline van de score een week te verplaatsen. Van 18 mei naar 25 mei om precies te zijn.
Dus een week langer de tijd om alle avonturen op te schrijven en naar ons op te sturen!!

De redactie van de Score is er helemaal klaar voor en ontvangt het liefst van zoveel mogelijk leden een mooie/ontroerende/grappige bijdrage voor hét clubblad van Woubrugge!

Dus deel jouw verslag met de vereniging en stuur je bijdrage naar scorevvw@hotmail.com

Kopij graag aanleveren tot uiterlijk zondag 18 mei, 15:00 uur, graag in Microsoft Word, Tahoma, lettergrootte 10.

Met vriendelijke groet,

Redactie Score.