31 oktober 2015 11:30

Accommodatie

Onbekend

Op de laatste zaterdag van oktober de eerste competitiewedstrijd voor Woubrugge D1. De KNVB stturde de VVW-ers naar Zoeterwoude-Dorp om tegen SJZ te spelen . Coach Martijn en Coach "Zombie" Dennis hielden Jelle en Aydan op de bank. Het publiek genoot van een heerlijk zonnetje.

Meer viel er namelijk niet te genieten. In de eerste paar minuten was Woubrugge veel in balbezit zonder gevaarlijk te worden en kwam SJZ niet over de middenlijn. Het voetbal van beide partijen was niet hoogstaand. Onze helden probeerden de met de bal aan de voet het doel van de tegenstander te bereiken, maar dat bleek lastig. Toch lukt het één keer om het doel van SJZ te bereiken en stond Robbin op de juiste plaats om een gewonnen duel tot doelpunt te promoveren. 0-1. Kort daarna opnieuw een uitgelezen mogelijkheid voor de spits. Ditmaal schoot hij ongecontroleerd over.  In de 14e minuut wist SJZ de gelijkmaker op het bord te krijgen. Een schitterende kopbal uit een hoekschop liet de hele verdediging van Woubrugge kansloos. Niet veel later nam de thuisclub brutaal de leiding. Na slecht uitverdedigen was een geplaatst schot keeper Rens te machtig. Met een 2-1 achterstand werd de kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft mochten Aydan en Jelle de plaatsen in nemen van Michiel en Martijn. Nog 30 minuten om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Woubrugge moest het vandaag niet hebben van goed voetbal. Als dan ook de inzet te wensen over laat weet je dat je een lastige wedstrijd speelt. Een rommelige aanval eindigde voor de voeten van Jelle die het buitenkansje niet aan zijn voetbalschoen voorbij liet gaan. Met nog 8 minuten te spelen ging Woubrugge nadrukkelijk op zoek naar drie punten. Ondanks nog enkele goede mogelijkheden werden die niet gevonden. De 2-2 eindstand voelde toch als verliezen. Dit puntverlies was niet nodig geweest.