57'

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

31 oktober 2015 9:30

Richard van Egmond

We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op 1-0 door Roy. Maar omdat we uit onze posities gingen lopen, moesten we 10 of 20 meter extra lopen. En door een paar persoonlijke fouten werd het 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5 bij rust.

Na rust begonnen we beter en kregen we weer kansen. Ik schoot op de paal, Jayden kreeg een kans, maar we scoorden nog niet. Maar aan de andere kant kreeg Alphense Boys zomaar een penalty! Terwijl ik gewoon de bal speelde. Die scoorde Alphense Boys, Durany zat er nog wel aan en had hem bijna: 1-6. Toen verloren we de moed weer en kregen we de wedstrijd niet meer onder controle. En werd het 1-7, 1-8, 1-9, 1-10, 1-11.

En pas toen de laatste 10 minuten in gingen begonnen we weer te voetballen en had Alphense Boys niks meer te vertellen, Jayden scoorde, en Ruben miste een grote kans. Maar de corner erna kopte Ruben wel mooi binnen. We kregen nog een paar kansen, en toen werd ik neergehaald in de zestien, en kreeg de scheids dé kans om zijn fout van de penalty goed te maken. Maar hij gaf een vrije trap. Die schoot Yarno wel op de kruising, waarna Vince hem er nog bijna inkopte. Toen Alphense Boys ook nog twee keer scoorde was het tijd: 3-13. Eindstand.

We gaan er op de trainingen vol tegen aan en spelen 7 November weer een goede wedstrijd.