D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

21 november 2015 9:00

M.W vd Horst

Woubrugge D2 speelde thuis op het hoofdveld, maar het was zo regenachtig dat we toen maar op het kunstgras veld gingen spelen.

De wedstrijd begon een beetje slap. En in het begin waren er een paar kansen voor Floreant, maar onze keeper Durany hield ons op de been door een paar mooie reddingen. Na ongeveer 15 minuten kwam het tegendoelpunt van Floreant. Dit kwam door een penalty. Vijf minuten later scoorde Roy met een schot van afstand buiten de 16 meter en toen was het weer gelijk. Toen nog een keer 2 minuten later kwam een mooie voorzet en toen scoorde Vince zijn doelpunt. Twee minuten daarna scoorde Floreant met een vrije trap. Drie minuten voor de rust was er ook weer een doelpunt voor Floreant, ook weer vanuit een vrije trap.

De tweede helft was er niet heel veel gebeurd behalve dan een mooie kopbal uit het doel van Bas. We waren bezig om te scoren, maar toen kwam Floreant terug met een steek pass naar de aanvaller en die schoot hem beheerst binnen en toen hadden we nog maar 2 minuten. En in die tijd lukte het Woubrugge D2 niet om nog een doelpunt te scoren. De eindscore was 2-4 voor Floreant.