51'
59'

D-pupillen zaterdag, D3, 9e klasse 3

19 december 2015 10:45

Woubrugge D3 moest het zaterdag opnemen tegen het sterk geachte Alphense Boys en het begin van de wedstrijd was ronduit dramatisch voor de ploeg van Berend en Darryl. Binnen een minuut stond AB al met 1-0 voor en toen de thuisploeg er in de 12e minuut 2-0 van maakte gaf niemand meer een stuiver voor de kansen van Woubrugge.

Toch bleef Woubrugge het proberen en al snel bleek dat deze tegenstander helemaal niet zo sterk was als eerst was gedacht. Vooral achterin klopte er niet veel van bij de thuisspelende ploeg en nog voor de pauze knalde Milan de aansluittreffer in de touwen.

Na de limonade was het eigenlijk alleen Woubrugge nog dat tot goed voetbal kwam. Met de aanvulling van Bradley en Jens uit de E2 werden de Alphenaren vastgezet op eigen helft en konden doelpunten van Woubrugge dan ook niet uitblijven en die kwamen er ook.

Daan tekende voor de gelijkmaker en nadat AB nog zo vriendelijk was om in eigen doel  te schieten (2-3) zorgde Mark met twee doelpunten voor een ruime marge.

Een prima resultaat voor de D3 en een groot compliment voor Berend en Darryl.

Afsluitend een compliment voor de scheidsrechter van Alphense Boys die goed en onpartijdig floot. Dat mag ook weleens gezegd worden!