53'

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

16 januari 2016 10:00

Zaterdag morgen vertokken we om half 9 naar Boskoop.

Onze tegenstander was Floreant D2, waar we in de beker al 1 keer van verloren hadden. En in de competitie ook al 1 keer. Dus tijd voor een overwinning.

We beginnen met de warming-up, maar tijdens de warming-up viel Ruben geblesseerd uit.

We begonnen aan de wedstrijd maar al snel bleek dat we niet goed in de wedstrijd zaten. Het ontbrak ons aan de juiste inzet. De passes kwamen niet aan en het uitverdedigen ging ook minder. We kwamen achter met 2-0 en kwamen weer terug tot 2-1 door een mooi doelpunt van Vince. Uiteindelijk gingen we  rusten met een 5-1 achterstand.

In de rust zei Cor dat we in ons zelf moesten blijven geloven. Positief blijven en borst vooruit.

De 2e helft begonnen we inderdaad wat feller. We kregen meer kansen met zelfs een bal op de paal, helaas viel Jesper ook geblesseerd uit. Toch werd het 6-1, waarna we toch de 6-2 maakten door een doelpunt van Jayden. Jammer genoeg maakten Floreant nog 2 doelpunten waardoor het 8-2 werd.

Evert gaf ons de tip mee na de wedstrijd om maandag en woensdag scherp te trainen zodat we volgende week weer scherp aan de wedstrijd kunnen beginnen.