D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

26 maart 2016 8:45

B.J Bregman

Zaterdag speelden we de thuiswedstrijd tegen Hazerswoudse Boys D2.

We begonnen met het idee dat we moesten winnen en door die druk gingen we slordig spelen. Ook al waren wij in de beginfase meer op hun helft, kwamen zij toch op 0-1 door een goed geplaatst afstandsschot. Vlak daarna kregen we een grote kans via Vince die op de lat kopte. We kwamen niet echt meer aan spelen toe. Hazerswoudse  Boys vond dat wel fijn, want ze kwamen hier ook niet om mooi voetbal te spelen, maar om resultaat te halen. Nog in de eerste helft kwam er een aanval via links, en stond de verdediging van Woubrugge niet goed, en werd het 0-2… Dat leek een flinke tik, maar gelijk daarna hadden wij een prachtige aanval waar bijna iedereen bij betrokken was en toen schoot Roy de aansluitingstreffer in de kruising!

In de tweede helft was de inzet er weer wel maar het mooie voetbal niet. Ze kregen een mooie aanval waarbij de aanvaller de bal over Durany schoot en de bal erin leek te gaan, maar ik kon met een omhaal nog net de 1-3 voorkomen en er bleef hoop! Maar toen werd het al gauw 1-3 en 1-4. Maar we bleven wel knokken ondanks dat het 1-5 werd, creëerden we nog wat kansen en viel er gelukkig toch nog een prachtige goal! Met een eentweetje van mij en Willem, naar Ruben en vervolgens naar Jayden met een mooie voorzet. Vince leek te gaan scoren, maar kreeg de bal niet lekker mee. Hij gaf terug op Jayden en die scoorde wel!!

We hebben niet gewonnen, wat we misschien wel een beetje verwachtten. Maar toch twee mooie goals gemaakt! Volgende week goed trainen en dan winnen we aankomende zaterdag zeker.