...

19 december 2015 10:30

Robbert Jager

Zaterdag 19 december speelden we een oefenwedstrijd tegen SJZ D2 uit Zoeterwoude.

Na de aftrap hadden we meteen een goede aanval, maar die ging helaas mis. Na 10 minuten scoorden we al 1-0 door Roy. Snel daar na scoorde Bas een Duits doelpunt, 2-0 voor! Nog voor de rust scoorde de tegenstander ook 2 goals. Dus 2-2 met de rust.

Twee minuten na rust scoorden we door Jayden de 3-2. Daarna werd het snel weer 3-3. Toen scoorden we weer door Jayden, 4-3. Ook na dit doelpunt werd het werd snel gelijk 4-4.

Jayden miste helaas een penalty en uit de counter werd het 4-5 voor SJZ. Dat was ook de eindstand.