43'

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

13 februari 2016 9:00

Vandaag 13 februari hebben we tegen Zwammerdam D1 gespeeld. Ze zijn één van de koplopers. Het veld was wit en het was koud en heel vroeg! Maar we hadden er veel zin in!

Wij gingen goed van start maar we scoorden jammer genoeg niet. Ondanks dat de tegenstanders groter en ouder waren, lukte het ons om goede aanvallen te creëren. Het bleef heel lang 0-0 en het bleef heel lang spannend. Zwammerdam heeft voor de rust 1 doelpunt gemaakt en er waren bij ons twee eigen goals. Ruben heeft voor Woubrugge 1 doelpunt gescoord, een mooie afstandsschot over de keeper heen. In de rust was het 3-1.

In de tweede helft gingen wij er weer fel op. We kregen een penalty mee. Deze schoot Willem heel scherp  in de linker onderhoek. Toen was de stand 3-2. We hebben kansen gehad om het gelijk te maken, maar Zwammerdam scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Daardoor was de einduitslag was 4-2. Eigenlijk hebben we de tweede helft gelijk gespeeld! Ik wil nog even zeggen dat Durany super goed gekeept heeft. Hij heeft veel moeilijke ballen gehouden. Ik vond het een mooie en spannende wedstrijd. Het hele team was in top vorm. We hebben verloren maar echt als team gevoetbald!