29'

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

12 maart 2016 11:00

Vandaag speelden we tegen de nummer 3 uit de competitie ASW D1 uit Waddinxveen.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Na een lange bal van Jort kwam Roy in de aanval, hij passeerde een speler en scoorde mooi met zijn linkerbeen 1-0. We bleven goed voetballen daardoor veel in de aanval. Even later werd Roy naar de grond getrokken in het strafschopgebied en we kregen een penalty. Jesper nam de penalty en schoot hem links onder in de hoek 2-0. Net voor de rust kregen we een tegendoelpunt 2-1.

De tweede helft zijn we minder in de aanval geweest, maar daarin hebben we heel goed verdedigd. We kregen nog een penalty tegen, maar die miste ze. Gelukkig eindelijk weer gewonnen op doorzettingsvermogen, vechtlust en karakter.