Scheidsrechter

Robert Jager

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 19 maart speelden we de lastige wedstrijd tegen Koudekerk D1. We begonnen goed en kregen direct kansen. Jesper gaf een mooie pass op Daan en die kon de achterlijn halen en gaf een mooie voorzet en Jayden kopte de bal in de handen van de keeper. De D2 bleef goed druk zetten en maakte het Koudekerk lastig om op te bouwen.

We lieten mooie aanvallen zien maar de bal wilde er niet in. In het team van Koudekerk zaten een paar grote jongens die fysiek een stukje sterker waren maar door goed druk op de bal te zetten en fel in de duels te zijn maakten wij het ze lastig. Ik kreeg een harde beuk van de spits, maar ik kon gelukkig doorspelen. We moesten goed blijven opletten, omdat Koudekerk met snelle tegenaanvallen kwam.

Koudekerk zette de aanval op en kwam met een paar goede passes snel op onze helft.De bal werd diep gespeeld en de aanvaller van Koudekerk kon vrij door lopen richting ons doel en scoorde de 0 – 1. Grensrechter Cees stond al een tijdje met de vlag omhoog omdat dit buitenspel was. De scheidsrechter had het niet gezien en ging toen naar Cees toe en het doelpunt werd gelukkig afgekeurd.

We moesten goed blijven verdedigen want Koudekerk kon er gevaarlijk uit komen.

Een paar minuten later kregen wij een mooie kans, maar Roy schoot de bal net voorlangs.

Na een aanval van Koudekerk kwam de bal bij ons in het strafschop gebied. De aanvaller van Koudekerk kwam dicht bij ons doel. Durany kwam goed uit zijn doel en pakte de bal maar deze werd uit zijn handen geschopt. We dachten dat het een overtreding was maar de scheidsrechter liet doorspelen. De bal kwam net voor de doellijn en Koudekerk kon makkelijk binnen tikken. Dit was de 0-1 vlak voor de rust. De D2 bleef goed voetballen en we bleven er voor gaan! Edwin gaf de diepe pass op Roy die kon alleen op de keeper af. En toen werd Roy neergehaald. De scheidsrechter gaf een penalty. Willem nam de penalty maar schoot helaas hard over.

De tweede helft kwamen Ruben en Vince erin voor Roy en Thijmen. Koudekerk bleef gevaarlijk en kreeg snel een corner. Durany pakte de bal mooi uit de lucht. Het spel ging heen en weer, beide ploegen bleven goed voetballen. Na een mooie aanval over de linkerkant geeft Daan voor op Vince en maken wij de verdiende gelijkmaker!

Het was een spannende wedstrijd met mooie duels en iedereen bleef hard werken. Bij een uitbraak van Koudekerk waren we iets te laat terug op onze posities, Bas en Durany twijfelden en de Koudekerk aanvaller kon simpel scoren ; 1 – 2.

De D2 gaf niet op en bleef goed overspelen er kwamen nog goede kansen voor ons.Bij een aanval van Koudekerk werd er een speler onderuit gehaald net buiten het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf toch een penalty aan Koudekerk, maar die werd gelukkig gemist.

Wij hadden mooie aanvallen maar we kregen de bal er niet in. Vlak voor tijd scoorde Koudekerk nog de 1 – 3 met een afstandschot hoog in de hoek waar Durany niet bij kon.

We hebben als team vandaag super goed ons best gedaan en hebben heel hard gewerkt voor elkaar.