...
53'

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

2 april 2016 10:00

Zaterdag 2 april hebben we tegen Koudekerk D1 gespeeld. Zij zijn de koploper van de competitie met 149 doelpunten. Eigenlijk hebben zij 50 doelpunten maar de stand is niet goed ingevoerd waardoor zij tegen ons 110 doelpunten scoorde.

De wedstrijd begon niet goed er lagen al snel een paar ballen in ons net. We speelden niet goed samen en reageerden dit ook op elkaar af, met als resultaat een 8-2 achterstand met de rust.

De tweede helft begonnen we beter en kregen heel wat kansen. Ondanks dat de tegenstanders groter en ouder waren, lukte het ons om goede aanvallen te creëren. Het bleef heel lang 8-2 uiteindelijk scoorden we nog 1x maar zij wisten ook nog 3X het doel te treffen. De uiteindelijke stand werd 11-3.

Eigenlijk hebben we de tweede helft niet slecht gespeeld maar de volgende keer moeten we vanaf het begin goed gaan spelen.