Paul Everts

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 9 april moesten wij thuis voetballen tegen ASW.

De eerste helft kwamen wij langzaam op gang, al snel scoorde de tegenstander vanuit een corner. Hierna volgden helaas snel nog meer tegendoelpunten. Zelfs na het mooie doelpunt van Ruben, hadden we niet genoeg energie om er meer uit te halen. Hierdoor verloren wij de eerste helft met 1-7.

Tijdens de rust in de kleedkamer, heeft Jesper ons allemaal heel goed aangemoedigd. Hierdoor kregen we allemaal weer zin in de wedstrijd en dat was te merken ook. Al snel scoorden wij een mooi doelpunt. Ook ik heb een paar mooie reddingen gemaakt, waardoor wij de 2de helft wonnen met 3-2.