16 april 2016 12:45

Bob vd Geijn

Op zaterdag 16 april moesten wij thuis voetballen tegen Zwammerdam d1.

Maar we konden eerst lekker uitslapen, want we speelde pas om 12:45 uur.
De eerste helft ging niet heel goed. Al snel scoorde Zwammerdam en daarna weer en weer. Daardoor gingen onze hoofden een beetje naar beneden hangen, maar we bleven wel ons best doen. We hadden 3 of 4 kansen, maar we maakten die kansen niet af.

Nadat we met Evert de eerste helft hadden doorgesproken tijdens de rust, gingen we weer met goede moed de tweede helft in.

De tweede helft ging Edwin wissel en kwam Daan erin. Daardoor ging Vince linkshalf spelen en dat pakte goed uit.  We hadden meer kansen, bijvoorbeeld toen Daan een mooie voorzet gaf. Alleen benutten we die voorzet niet. Zwammerdam kreeg ook nog een penalty, Durany zat er heel dicht bij. Wij hadden ook een actie en Daan werd getackeld en er zou misschien wel een penalty voor gegeven kunnen worden. De tweede helft hadden we dan wel meer kansen, maar geen doelpunt! Jammer dat we deze wedstrijd hebben verloren met 0-8. Hopen dat we de volgende wedstrijd gaan winnen