...

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 01

23 april 2016 10:15

Robbert Jager

Woubrugge D2 moest op zaterdag 23 april tegen TAVV D1. De eerste helft waren er kansen voor beiden ploegen. Maar er werd niet gescoord, dus was de eerste helft 0-0.

De tweede helft waren er goede kansen voor Woubrugge, maar er werd nog steeds niet niet gescoord. Toen kwam er een penalty voor Woubrugge, nadat Vince was neergehaald.  Jesper nam de penalty. En.. Jammer genoeg zat de keeper er goed bij.

Toen gaf Daan een goede bal op Vince en werd het een goal, 1-0 Woubrugge! Toen zette Woubrugge goed druk op de bal en pakten we de bal goed af. Jayden schoot maar de keeper hield de bal tegen, maar hij liet de bal los en toen kwam Vince voor de rebound en weer een goal! 2-0 voor Woubrugge. En toen ging het goed, totdat er een lange bal werd gegeven. De rechtsbuiten was weg en de keeper( Durany ) had goede reddingen, maar deze voorzet kon hij niet tegen houden. Maar de voorzet kwam licht tegen de paal en toen was de spits te dicht bij het doel en toen kon hij niet bij de bal. Pfffff gelukkig ging deze grote kans mis. Daarna kwam een corner voor TAVV D1 en de lange man kopte hem er in, jammer 2-1. Toen kwam er nog een corner en uit de kluts nog een doelpunt voor TAVV, 2-2. Maar we gaven niet op en Jort gaf een mooie dieptebalbal op Daan en toen Goal! In de laatste minuut 3-2 voor Woubrugge. De allereerste thuis overwinning voor Woubrugge D2 in de competitie.