Scheidsrechter

Dhr. J. van der Salm

Accommodatie

Onbekend

Woensdagavond 20 april speelde de D2 een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Argon D2. Omdat er op dezelfde avond een pupillen scheidsrechterscursus werd georganiseerd en Jesper, Daan, Durany en Bas hieraan meededen en ook Thijmen afwezig was, werd de D2 aangevuld met gastspelers. Zo keepten Kyan (D3) en Casper (E2) allebei een helft en waren ook Thom (E1), Pieter (E1), Abe ( D1) en Twan (D1) van de partij.

Argon begon fel en zocht gelijk het doel van Kyan op. De eerste aanvallen werden door de verdediging echter goed afgeblazen. Jayden kreeg zelfs een reuze kans, toen hij door Pieter alleen voor de keeper werd gezet. Helaas werd de bal gestopt. Door een paar ongelukkige opbouwmomenten wist Argon toch te scoren. Vooral hun snelle linksbuiten was steeds gevaarlijk. Zo werd de rust bereikt met een 0-3 achterstand.

Toch speelde Woubrugge helemaal niet slecht en hadden wij zelf ook een paar kansen. Na een paar tactische omzettingen in de rust, begonnen we dan ook vol goede moed aan de tweede helft. Deze helft was duidelijk voor Woubrugge. Na een snelle aanval over rechts, trok Pieter de bal strak voor. Aanvoerder Yarno kwam aangesneld en kogelde de bal hard achter de kansloze keeper: 1-3.

Even later werd het helemaal spannend toen Abe na een mooie combinatie met Twan, de bal in de korte hoek schoof: 2-3! Ondertussen stond keeper Casper als een leeuw te keepen en ook de verdediging onder aanvoering van Ruben hield goed stand. Na 20 minuten in de tweede helft een mooie aanval over links, waarbij Abe Yarno wegstuurde. Yarno hield goed overzicht en plaatste de bal op de mee opgekomen Pieter. Deze wist dit buitenkansje wel te verzilveren en schoot onberispelijk de 3-3 binnen! Wat een tweede helft.

Het was uiteindelijk Argon dat aan het langste eind trok. Een ongelukkige handsbal leidde tot een penalty en deze werd strak ingeschoten. Zo eindigde deze leuke en leerzame wedstrijd in een 3-4 eindstand.

Ik bedank graag alle gastspelers, die er mede voor hebben gezorgd, dat het een waar spektakel werd.

Zaterdag speelt de D2 om 10.15 uur thuis tegen het sterke TAVV D1. Je bent van harte welkom om te komen kijken.