Datum

7 mei 2016 13:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 7 mei speelde VVW D2 een voetbalwedstrijd tegen Excelsior D4 in  Rotterdam. Van ons elftal was alleen Roy er niet. De opstelling was 1-4-3-3. Durany stond op doel. Jort, Thijmen, Bas en Willem stonden in de verdediging. Het middenveld werd door Ruben, Edwin en Jesper bemand. In de aanval zaten Daan, Yarno en Jayden in de 1e helft.  In de 2e helft werd Daan gewisseld voor Vince en Jayden door Cas.

Wij mochten aftrappen. In de 1e helft waren wij wat bang voor de spelers van Excelsior D4 en speelden we voorzichtig. In de 9e minuut viel het 1e tegendoelpunt daarna nog 3 tegendoelpunten in de 15e, 18e en 20e minuut.

Er waren niet veel overtredingen. Wij hebben wel wat voorzetten kunnen geven maar geen schoten. In de rust was de stand 4-0 voor Excelsior.

In de 2e helft ging het veel beter. We speelden niet meer zo voorzichtig. Er waren meer kansen en Vince scoorde een doelpunt in de 50e minuut. In de 34e en 40e minuut waren er ook 2 tegendoelpunten. Excelsior schoof heel vaak door vanuit de verdediging naar het middenveld.   Vince, Daan en Jayden hebben ook wel in de aanval gezeten.  Vince miste ook nog een schot op goal. De redding van de keeper van Excelsior was heel goed. We zijn er in de 2e helft wel voor gegaan maar Excelsior was sterker.