40'
45'

14 mei 2016 10:30

Dhr. J. van der Salm

Op 13 mei stond de oefenwedstrijd tegen HVV op het programma. We moesten om half10 bij de vereniging zijn en de wedstrijd zou starten om half 11. We kregen van onze coaches te horen dat HVV slimme en technische voetballers zijn en dat we dus veel in beweging moeten zijn.

Het was half 11, de wedstrijd begon. Het eerste kwartier ging redelijk gelijk op beide ploegen kregen kansen en uiteindelijk werd er een kans van ons benut door Jayden.  Maar HVV ging fel door en ze kwamen terug  tot 1-2 door mooi uitgespeelde goals van HVV . Dit was ook de ruststand.

Na een redelijk goede 1e helft helft gingen we door naar de 2e helft.  En in de 2e helft zaten we er meteen goed op. HVV kwam bijna niet meer langs onze verdediging en dat drukzetten werd ook beloond door een goal van Jayden de stand is nu 2-2. We wilden hoe dan ook winnen van HVV want in de 2e helft speelden we een stuk beter. Ongeveer  5-10 minuten na de 2-2 scoorde Ruben. Na die goal van Ruben is de stand 3-2. Maar we gingen door en uiteindelijk maakte Ruben ook nog de verdiende 4-2  en dat was de eindstand.