Scheidsrechter

Bart v.d Salm

Accommodatie

Onbekend

Na twee uitwedstrijden speelden we deze week weer op ons eigen gras en wel tegen ROAC. Omdat Milko niet aanwezig kon zijn was Barry bereid om deze week te coachen. Om 8:30 uur begonnen we vol goede moed aan de eerste helft.

De eerste helft is maar net begonnen of het eerste tegendoelpunt door ROAC zit er al in: 0-1 De toon is gezet. Na twee minuten volgt nog een schot gekeept door Jauke. Daarna zijn wij aan de beurt, Noah passeerd 3 spelers en maakt doelpunt: 1-1 In de 7e minuut een corner voor Woubrugge, Noah neemt hem gevolgt door schot op doel door Romijn, geen doelpunt. Tegenaanval volgt, de bal wordt mooi onderschept door Owen, aanval afgeslagen.

In de 10e minuut een aanval door twee spelers van ROAC, Tyn en Romijn konden niet voorkomen dat er een schot gelost werd op het doel: 1-2. In de 13e minuut wederom een aanval, een mooie redding door Jauke ver uit doel. Twee minuten later weer aanval ROAC, mist doel.

In de 17e minuut is het de beurt voor Woubrugge. Robin geeft mooie assist naar Jochum, die kan het net niet afmaken. Binnen een minuut bij ons eigen doel, goede verdediging Tijn, aanval afgeslagen. Terug in de aanval, Robin geeft assist naar lukas, Lukas kan bal net niet aannemen om te scooren. Even later lukt het ons wel, Robin scoort, keeper kon net niet bij de bal: 2-2

In de 21e minuut nog schot op doel tussen verdedigers door Jochum, bal

komt naast doel terecht. Dezelfde minuut mooie tegenaanval door ROAC: bal passeerd Jauke maar wordt gelukkig vlak voor de doellijn onderschept door Romijn.

22e minuut gelijk weer een aanval, gelukkig gestopt door Owen, spelopbouw via Jauke, eindigd over achterlijn. Resultaat corner voor ROAC, bal onderschept, geen doelpunt.

In de 23e minuut weer kans voor Woubrugge. Lukas geeft voorzet over verdedigers heen richting Jochum. Jochum maakt omhaal en schiet op doel met links, net niet hard genoeg om te scoren…

Dan is het rust, eerste helft gelijkspel, tussenstand 2-2, nog alle kansen in de tweede helft.

Tweede helft begint met eerste kans voor ROAC door een corner, volgt geen doelpunt uit. In de 28e minuut een mooie diepe voorzet door Romijn richting Robin, die het net niet kon afmaken, gevolgt door een tweede aanval door Lukas naar Jochum maar deze werd onderschept door keeper.

Even later volgt een hard schot op ons doel door ROAC; 2-3 In de minuten die daarop volgen wordt door ROAC meerdere aanvallen gedaan, waarbij in de 33e minuut Jauke een aanval stopt door bal en speler tegelijk te keepen! Pas in de 41e minuut is het weer raak: door een mooie snelle aanval door 3 man ROAC wordt het 2-4.

Tijd om terug te slaan, in de 43e minuut een aanval door Noah, Jochum en Robin. Goede opbouw, netjes overgespeelt maar kwam helaas niet door de verdediging heen. Twee minuten later een goede verdediging door Tijn waardoor aanval is voorkomen. Tijd zit er bijna op. In de 47e minuut een diepe voorzet door Lukas, bal kon net niet worden aangenomen door Jochum. Dan mag ROAC het nog een keer proberen, ditmaal een redding door Jauke ver uit doel. Hierdoor heeft ROAC nog een kans om te schieten maar mist. Wedstrijd werd afgefloten tijdens laatste aanval Woubrugge, had nog een doelpunt in kunnen zitten…..Eindstand 2-4

Ondanks dat we zonder punten het veld hebben verlaten was het een spannende wedstrijd, waarvan iedereen heeft genoten.