Scheidsrechter

Dhr J. van der Salm

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 18 maart moest Woubrugge JO15-2 aantreden tegen het laag geklasseerde ARC. Dat de positie op de ranglijst niet altijd wat zegt hadden we in de uitwedstrijd al ondervonden. In Alphen werd een moeizame 1-2 overwinning geboekt.

Jelle en Stan moesten eerder al invallen bij de C1, terwijl Luuk de C3 aan een overwinning moest proberen te helpen. Kortom weer een rommelige voorbereiding voor de C2. Toch kwam Woubrugge goed uit de startblokken. Na wat kleine speldenprikjes kwam de bal voor de voeten van Jesse die de bal in het lege doel schoot, 1-0. Binnen 10 minuten een voorsprong voor onze groenwitte helden. Jammer genoeg lieten we het daarna even zitten en kon ARC uit een corner de 1-1 binnen koppen. Toen het enkele minuten later dankzij een zondagsschot zelfs 1-2 werd stond de wedstrijd op zijn kop. Na enkele omzettingen kregen we daarna wel weer controle over de wedstrijd en gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Iets wat in de eerste helft niet meer lukte. Met name Twan voerde zijn taak goed uit door de gevaarlijke middenvelder van de bezoekers uit te schakelen.

Na rust kwamen Jelle, Luuk en Niels (vH) binnen de lijnen. ARC werd achteruit gedrukt en kwam er bijna niet meer uit. De gelijkmaker bleef uit al waren er wat kansjes. Deze werden jammer genoeg niet benut. Vijf minuten voor het eindsignaal stuurde Jesse Jelle diep. De rechtermiddenvelder gaf de bal nog maar eens voor en zag tot zijn eigen verbazing de bal bij de tweede paal in het doel vallen, 2-2. Een terechte gelijkmaker, al kwam hij wel wat gelukkig tot stand. Woubrugge leek genoegen te moeten nemen met 1 punt. Al in de blessuretijd moest nog een corner worden genomen. De afgeslagen bal kwam voor de voeten van Martijn die met een (te) harde voorzet toch Jesse bereikte. Die aarzelde geen moment en schoot de bal diagonaal en hard in de verre bovenhoek. Een prachtig doelpunt waardoor de drie punten in Woubrugge bleven.

Complimenten voor jullie doorzettingsvermogen. Mede door de resultaten op de andere velden doen we nog volop mee voor de tweede plaats achter aanstaand kampioen Alphia JO15-1.