2 - 5

Woubrugge JO13-3

Onder 13 zaterdag, JO13-3, 5e klasse 01

8 april 2017 11:00

De D3 van Woubrugge herstelde zich knap van de nederlaag van vorige week tegen Meerburg. Tegenstander Zevenhoven, tot afgelopen zaterdag de trotse koploper in de competitie, begon afwachtend aan deze  ontmoeting. Met Daan van der Doef, Vince Angenent, Ruben van Rijn en Willem de Weger voor de afwezigen Stef, Kjell, Michiel en Thom zette Woubrugge gelijk de toon.

De eerste twintig  minuten waren dan ook duidelijk voor Woubrugge, Bradley met een schot in de handen van de keeper, Tess met een rare draaibal en Ruben alleen voor de keeper kregen de kans om de score te openen, maar hadden pech.

In de 21e minuut was het dan toch raak voor Woubrugge. Daan had de hulp van de keeper nodig, maar wist de score te openen 0-1. Daarna ging het snel. Via weer Daan en Pieter leek de ruststand 0-3 te worden. Helaas kreeg Woubrugge een volkomen onnodige penalty tegen die vervolgens ook door Zevenhoven werd benut.1-3.

Gelukkig hadden de coaches Barry en Richard de pauze om de spelers weer een beetje op te peppen.

In de tweede helft kwam Zevenhoven beter in het spel en de rood/gele thuisploeg kwam in de 12e minuut op 2-3 via een schot die via de paal achter Casper in het doel vloog.

Het slotakkoord was echter zo als zo vaak deze competitie weer voor Woubrugge. Via twee doelpunten van Ruben kwam de 2-5 overwinning tot stand.

Een prima zege waaruit blijkt dat de D3 van iedere tegenstander kan winnen.