3 - 2

Woubrugge JO13-1

Onder 13, JO13-1, 2e klasse 9

30 september 2017 10:30

Het is woubrugge niet gelukt om punten uit Woerden mee te nemen. De ploeg van Barry en Richard verloor met 3-2.

In het begin van de wedstrijd, die trouwens later begon omdat er nog trainingen moesten worden afgewerkt, had Woubrugge helemaal niets te vertellen. Al na twee minuten scoorde Woerden en de een na andere aanval kwam op het doel van de uitblinkende Jouke af.

Op de een of andere manier wist de sluitpost van Woubrugge zijn doel verder schoon te houden en dat gaf bovendien hoop aan de rest van de ploeg. Langzaam maar zeker kwam Woubrugge beter in het spel en werkelijk uit het niets scoorde Pieter de gelijkmaker na een fout van de vijandelijke keeper.

Woerden leek compleet van slag en Woubrugge rook zijn kans. Uit de tweede mogelijkheid was het weer raak. Uit een voorzet van Pieter scoorde Tess warempel 1-2. Een stand waarmee de rust werd bereikt.

Na de rust deed Woerden er nog een schepje bovenop en Woubrugge kon niets anders doen dan de bal tegenhouden. Aan aanvallen kwam de ploeg niet meer toe en ondanks verschillende uitstekende reddingen van Jouke scoorde woerden tweemaal en kwam met 3-2 aan de leiding.

Even leek Woubrugge vlak voor tijd nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar de inzet van Pieter verdween op de lat.

Aankomende zaterdag speelt de ploeg om 08.30 uur thuis. Kom een keer kijken want het is de moeite waard.