Scheidsrechter

Dhr F Dreef

Accommodatie

Onbekend

JO13-1 is het jaar 2018 uitstekend begonnen. Nadat vorige week al in Waddinxveen met 1-7 was gewonnen, werd nu Alphia aan de zegekar gebonden. 3-0

De ploeg van de coaches Barry en Richard hebben de mindere resultaten van de eerste helft van de competitie van zich afgeschut. Met nieuw elan werden de vriendschappelijke wedstrijden begonnen en de strijdlust spat ervan af.

Dat werd al duidelijk in de eerste oefenwedstrijd in Waddinxveen, maar JO13-1 liet er ook in de thuiswedstrijd tegen Alphia geen gras over groeien.

Gelijk na het beginsignaal trok de ploeg ten strijde en de eerste kansen lieten dan ook niet lang op zich wachten. Zo schoot Noah maar net naast en waren Jens en Tess ook dicht bij een doelpunt.

Die openingstreffer liet toch niet lang op zich wachten.

In de veertiende minuut knalde Jens, uit een voorzet van Tess, eerst nog op de goede keeper van Alphia, maar de rebound was een klein kunstje voor Jens:1-0 Na dit doelpunt bleven de kansen voor Woubrugge komen. Zo was Tess tot tweemaal toe ongelukkig in de afwerking en knalde Bradley de bal over. Een tweede doelpunt kon echter niet uitblijven en die kwam er dan ook. In de 23e minuut liet Jens een heel rustig rollertje van zijn voet vertrekken die echter door de Alphense keeper volkomen werd onderschat. Tot ieders verbazing rolde de bal over de doellijn. 2-0

Dit was ook de ruststand, al had Woubrugge nog meer kansen om de voorsprong uit te breiden.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien. Een aanvallend Woubrugge, een machteloos Alphia en een kou kleumende Jouke. Mogelijkheden kwamen er genoeg, maar er werd nu teveel door het midden gespeeld en werden de aanvallen te ver doorgevoerd. Het leek wel of iedereen een doelpuntje wilde meepikken en dat kwam de kwaliteit van de wedstrijd niet ten goede. Verder dan een doelpunt van Pieter, uit een goede combinatie met Bradley, kwam de JO13-1 niet. 3-0

Toch een goede partij voetbal en heel erg goed voor het aangetaste zelfvertrouwen!

Aanstaande zaterdag weer een oefenwedstrijd thuis ditmaal tegen Meerburg, aanvang 10.00 uur.