0 - 5

Woubrugge JO13-1

3e klasse 7

10 februari 2018 10:30

JO13-1 is de competitie in de derde klasse uitstekend begonnen. De ploeg won met 0-5 in en tegen Woerden.

De D1 begon gehavend aan het uitduel met Woerden. Noah (ziek), Jim (geblesseerd) en Michiel (andere verplichtingen) waren niet aanwezig zodat de equipe van Barry en Richard slechts een wisselspeler op de bank had zitten.

Gedurende de eerste helft ging het treffen mooi gelijk op. De thuisploeg had met een kopbal uit een corner bijna succes in de zesde minuut en even later was het Pieter die op het laatste moment van een doelpunt kon worden afgehouden. Ook Bradley kreeg nog een mogelijkheid uit een combinatie met Pieter, maar de rechtsbuiten schoot over.

In de twintigste minuut kreeg Woerden een grote kans op de openingstreffer maar Jouke hield de spits van woerden van een doelpunt af en vijf minuten later onderscheidde de sluitpost van Woubrugge zich helemaal door een zeker ogend doelpunt nog te keren.

De ruststand was dan ook 0-0 en dat was gezien het vertoonde spel een terechte tussenstand.

De tweede helft begon met een groot offensief van Woubrugge. Maar liefst vier corners op rij mocht de ploeg nemen en iedere keer was er groot gevaar voor het doel van Woerden. En uit de laatste corner was het raak. De bal leek weer uitverdedigd te worden maar nog buiten de zestien meter nam Jens in een keer de bal op zijn slof en tot verbijstering van de (kleine) keeper verdween de bal hoog in de touwen 0-1!

Vanaf de aftrap leek Woerden nog even gevaarlijk te worden maar de kopbal verdween naast het doel van Jouke. Hierna was het eigenlijk alleen Woubrugge dat nog voetbalde.

Via Boris uit een penalty (Pieter was binnen de beruchte lijnen neergelegd) 0-2, Twee doelpunten van de uitblinkende Ruben en een fraaie treffer van Thymen werd de eindstand van 0-5 bereikt.

Door dit resultaat staat Woubrugge meteen aan kop in deze afdeling. Natuurlijk is het pas de eerste wedstrijd, maar het begin van de competitie smaakt naar meer!