Scheidsrechter

J. Kranenburg

Accommodatie

Onbekend

De D1 van Woubrugge heeft zich knap gerevancheerd van de smadelijke nederlaag van veertien dagen geleden. De equipe van Barry en Richard won ruim van Alphen: 9-2

In de eerste helft van het treffen dat op het hoofdveld werd afgespeeld toonde beide ploegen zich aan elkaar gewaagd. Zonder de zieke Boris (beterschap) maar wel weer eens met Michiel kreeg de thuisploeg wel mogelijkheden om de score te openen, maar het was Alphen dat aan de leiding kwam.

In de twintigste minuut was het raak toen Alphen van dichtbij de 0-1 intikte, nadat daarvoor Thom alleen voor de keeper was gekomen en eigenlijk de score had moeten openen.

Woubrugge ging verwoed op jacht naar de gelijkmaker en dat lukt ook uit een prima combinatie tussen Thom, Pieter en Ruben waarbij de laatste bekwaam afrondde: 1-1.

Acht minuten later kwam de thuisploeg zelfs aan de leiding doordat Ruben in een scrimmage voor het doel zijn en Woubrugges tweede kon aantekenen:2-1.

Dit leek ook de ruststand te gaan worden, maar ver (zelfs erg ver) in blessuretijd kwam Alphen toch langszij: 2-2.

In de tweede helft toonde Woubrugge zich de veel betere ploeg. Er werd goed gecombineerd en achterin werd helemaal niets meer weggegeven.  De doelpunten konden niet uitblijven en die kwamen er dan ook.

Allereerst was het weer Ruben die een corner van Pieter intikte en daarmee zijn derde doelpunt maakte en vervolgens liep de score verder op door Edwin met de punt van zijn schoen (4-2) en Pieter (5-2)

Na een overtreding in het zestienmetergebied mocht Woubrugge ook nog een strafschop nemen. Coach Barry gaf aan dat Kjell, een van de betrouwbare verdedigers in de D1, de penalty mocht nemen, maar helaas ging het schot net aan de verkeerde kant van het doel.

Via twee doelpunten van Tygo, een van Thijmen en de laatste van Noah werd de eindscore van 9-2 behaald.

Na afloop toonde zowel de coaches als de spelers zich opgelucht dat de kater van Nicolaas boys was weggespeeld. Door de onverwachte nederlaag van koploper Reeuwijk komt de koppositie ook weer in beeld.

Een prima zaterdag dus die naar meer smaakt!