... (schot)
61'

2e klasse 2*

6 april 2019 9:00

Zaterdag 6 april heeft de MO15 een uitwedstrijd gespeeld in Wassenaar. Tegenstander was BlauwZwart MO15-1. De thuisploeg haalde slechts drie punten uit vijf wedstrijden. Woubrugge trad aan zonder keepster Noëlle, die werd vervangen door Lina. Om 9 uur (wat vroeg) floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.

Al snel werd duidelijk dat Woubrugge een maatje te groot was vandaag. Al na 4 minuten kwam de ploeg op een 0-1 voorsprong. Rianne haalde hard uit vanaf de rand van het strafschopgebied en liet de keepster kansloos. Kort daarna bereikte een voorzet van Claire Tess, die goed doorzette en de bal in het doel kon tikken. Na een half was de wedstrijd wel beslist nadat een mooie aanval Amy bereikte. De spits legde de bal keurig terug op Rianne, die met haar tweede doelpunt de 0-3 op het scorebord zette. Nog voor rust liep Woubrugge uit naar 0-5. Eerst bereikte Amy Daniëlle, die uiterst koel de bal bij de tweede paal binnenschoot. Daarna wurmde Claire zich tussen 4 tegenstanders door en schoot de bal via de keepster in het doel.

Na rust geloofde Woubrugge het wel. Nadat Amy op aangeven van Daniëlle nog voor 0-6 zorgde, kon BlauwZwart toch wat terug doen. Daarna zakte Woubrugge ver terug. In tegenstelling tot de laatste weken was er van goed voetbal geen sprake meer. IN de jacht op meer doelpunten werd vergeten om te blijven voetballen. Verdedigend ontstonden er ook geen problemen meer en was iedereen blij dat de scheidsrechter er een einde aan maakte. Drie punten mee naar huis en dat was het belangrijkste,