1 - 0

Woubrugge JO17-1

2e klasse 2

21 september 2019 12:30

Tegen een fysiek sterke tegenstander is de JO17-1 er niet in geslaagd punten te pakken. Na het laatste fluitsignaal stond er 1-0 op het scorebord. Aangezien de wedstrijd zich afspeelde in Leimuiden betekende dat drie punten voor Kickers '69.

Al na 12 minuten konden de gastheren keeper Rens al passeren. Deze vroege achterstand kwam Woubrugge niet meer te boven. Kansen waren er wel degelijk. In de eerste helft besloot Vince in kansrijke positie niet zelf te schieten en daarmee de verdedigers nog een kans te geven om in te grijpen. De 1-0 ruststand was op dat moment ook wel verdiend. In de tweede helft werden de rollen echter omgedraaid. De JO17-1 ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Daarbij kwamen er wat kansen. Opnieuw Vince, ditmaal schoot hij wel zelf en kon de keeper redding brengen. Een aantal afstandschoten en wat kleine kansjes konden de sluitpost minder verontrusten. Een paar minuten voor tijd had Kickers het duel kunnen beslissen maar werd een overtal situatie verprutst. Ook in de resterende tijd kon Woubrugge het tij niet meer keren. Helaas een nederlaag waar een gelijkspel de verhoudingen op het veld beter weergegeven zou hebben. Volgende week heeft de JO17-1 de kans om dit resultaat weg te poetsen. Het Leidse UVS komt dan op bezoek op Sportpark Bateweg Noord.