2 - 2

Woubrugge JO17-1

2e klasse 2

5 oktober 2019 12:00

Zaterdag 5 oktober een uitwedstrijd voor de JO17-1. In Rijpwetering wachtte ROAC. De thuisclub had pas 1 wedstrijd gespeeld en hield daar 3 punten aan over. Door een foutje in de wedstrijd-app van de plaatselijke velddienst van ROAC leek de wedstrijd afgelast. Gelukkig kwam er snel een telefoontje om de fout te herstellen en kon er toch gespeeld worden.

Op een vreselijk kunstgrasveld werd om 12 uur afgetrapt en nam ROAC al snel het initiatief. Gelukkig kon Woubrugge zich terugknokken in de wedstrijd en ontstond er een open wedstrijd waarin beide ploegen op zoek gingen naar de openingstreffer. Langzaam maar zeker werd Woubrugge wel dreigender maar was de eindpass net niet goed. Het was dan ook een domper dat ROAC halverwege de eerste helft de 1-0 mocht vieren. Gelukkig deed Woubrugge binnen een minuut wat terug. Een lange bal van Jelle op Javier werd door de laatste in één keer uit de lucht genomen en achter de verbouwereerde keeper geschoten. Technisch een heel knap doelpunt. Vlak voor rust herhaalde Jort het kunststukje door opnieuw een lange voorzet van Jelle in het doel te jagen. Met een 1-2 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.

De tweede helft was rommelig waarbij ROAC de wat sterkere partij was. Bij vlagen wist Woubrugge goed onder de druk uit te spelen. Op andere momenten vergaten we de bal het werk te laten doen en kwamen we in duel met de spelers van ROAC, welke te vaak werd verloren. Juist toen Woubrugge het initiatief naar zich toe trok sloeg ROAC toe. Verdedigend stond het even niet goed en werd van dichtbij de bal in het doel gefrommeld. In de resterende tijd volgde nog een offensief van Woubrugge. Dit leverde niets meer op.

Volgende week spelen we in Woubrugge tegen Meerburg. Hopen dat we dan wel de drie punten kunnen pakken.