...
58'

Groep 2 15

7 september 2019 14:30

Zaterdag 7 september is Woubrugge JO17-1 tegen een onnodige nederlaag aangelopen. In en tegen Woerden stapte de thuisploeg met een 2-1 overwinning van het veld. Hierdoor is er geen vervolg gegeven aan het mooie resultaat tegen Oegstgeest een week eerder.

In de eerste helft was Woubrugge de bovenliggende partij. Woerden kwam slechts sporadisch in de buurt van keeper Rens, zonder daarbij echt gevaarlijk te worden. Woubrugge mocht daar al enkele kansen tegenover zetten. Pogingen van o.a. Jesse en Sekou troffen geen doel. Halverweg de eerste helft veroverde Jesse de bal op eigen helft. Via Bas kwam de bal bij Ruben. Zijn pass bereikte Sekou, die in twee instanties de score opende. De 0-1 was op dat moment dik verdiend.  Dit zou ook de ruststand worden.

De tweede helft gaf het zelfde beeld. Willem kwam in het veld voor Bas en Jesper werd vervangen door Vince. Woubrugge ging nadrukkelijk op zoek naar een grotere voorsprong. Jesse was heel dicht bij 0-2, maar zijn inzet ging van dichtbij langs de verkeerde kant van de paal. Een snelle uitval zette de wedstrijd op zijn kop toen Woerden de gelijkmaker noteerde. Niet veel later kon de thuisclub zelfs op voorsprong komen, 2-1. Wat Woubrugge ook probeerde, de bal wilde er niet in. De grootste kans was voor Ruben, die zijn schot van heel dicht bij door de keeper gekeerd zag worden.

Na het laatste fluitsignaal besefte Woubrugge dat de wedstrijd weg was gegeven.  Deze wedstrijd had gewonnen moeten worden. Een vervolg in de beker lijkt door dit resultaat vrijwel onmogelijk.