Scheidsrechter

L. Van Mastrigt

Accommodatie

Onbekend

Tegenstander Alphen was deze competitie nog ongeslagen met 4 punten uit 2 wedstrijden. Woubrugge wist dus wat te doen stond. Woubrugge begon scherp en na 5 minuten kniktenThijs een corner van Sander binnen 1-0. 5 minuten later kreeg Alphen rond de 16 meter een vrije trap. Door het gladde veld slipte de bal door de muur het goal in 1-1. Woubrugge liet zich niet uit het veld slaan en zocht weer de aanval. Dat het vizier op scherp stond vandaag was wel duidelijk want door Robbin (2x), Sander (2) en Jelle werd de rust met 6 - 1 bereikt. Na de rust werd de score door Tim (D), Jinne, Stan, Aydan en Robbin naar de score van 11 - 1 gebracht. Vandaag 14 uitblinkers gezien van de 1e tot de laatste minuut op het zware veld. Met veel inzet en goed voetbal konden we tevreden zijn. Ook de complimenten voor tegenstander Alphen die ondanks de nederlaag sportief bleven voetballen en er probeerde een wedstrijd van te maken. In deze mooie poule is alles mogelijk en is elke wedstrijd een finale. Door deze zege klimt Woubrugge naar gedeelde 2e plaats en over 2 weken is het ongeslagen WVC de tegenstander.