Woubrugge JO19-1

2e klasse 2

16 november 2019 12:00

M.A.H. (Michel) de Ree

Na de afgelasting vorige week werd er naar nr 3 Kagia afgereisd. Vol goede energie begonnen we aan de wedstrijd. We lieten de bal prima rond gaan en kregen kansen om de score te openen.

Helaas lukte het allemaal net niet. Na 30 min vond Kagia het genoeg en gooide er wat fysieke kracht bij. De scheidsrechter deed er niet veel mee en wij lieten ons intimideren. In de 35 min stonden we te slapen bij een corner en kon door Kagia simpel binnengewerkt worden. Gelijk daarna werd een counter door Kagia goed uitgespeeld en stond het bij rust 2-0.

Ondanks onze goede bedoelingen vergaten we te voetballen en maakte simpele fouten die na rust door Kagia werden afgestraft. Dat het niet hoger werd was nog te danken aan Tim  met een paar knappe reddingen. Inzet  genoeg maar fysiek tekort was de korte analyse. Koppies weer op deze week, weer goed trainen en volgende week tegen Kickers nieuwe kansen.