Datum

18 januari 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

Zonder de zieke Aydan en geblesseerde Tim K, maar met veel supporterende ouders werd er vertrokken naar de Kickers. Met veel zin stonden we aan de aftrap op het mooie nieuwe kunstgras van de Kickers. Na het fluit signaal was het Woubrugge wat veelal balbezit had en de Kickers moesten terug. Het duurde ook niet lang voordat er een goal viel. Een perfect genomen vrije trap van Sander werd door Tim v R even mooi 0-1 ingekopt na 10 min. Woubrugge bleef de wedstrijd tot de rust dicteren en de Kickers kwamen er met counters af en toe gevaarlijk uit.

In de rust besproken dat we op deze manier moesten doorgaan. Echter hoe kan een wedstrijd ineens omslaan? Lag het aan limonade of gemakzucht!!! We verloren na de rust de grip op de wedstrijd en Kickers werden gevaarlijker. In de 50e min waren we niet attent genoeg en scoorde de spits van de Kickers 1-1. Ook daarna konden we geen grip krijgen en redde Bart ons 2x door goede reddingen. Na 30 min was de pijp leeg bij de Kickers en namen we de wedstrijd weer in handen. Een legio kansen voor Woubrugge werden gemist en leek de eind uitslag op een gelijk spel te eindigen. 4 min voor tijd was het een corner van weer Sander die de 16 meter in kwam en Stan na veel gerommel de bal het doel in werkte 1-2. De laatste minuten speelde we de wedstrijd rustig uit. Een terechte uitslag en tevreden met 3 punten gingen we terug naar Woubrugge. Een goed begin van de voorjaarscompetitie