Woubrugge JO19-1

2e klasse 2

25 januari 2020 15:00

Zonder de geblesseerde Tim K, leiders Bart (werken) en Peter (wintersport) ging de reis naar Nieuwveen. Er werd gespeeld op veld 1wat vreselijk slecht was.
We begonnen goed aan de wedstrijd met veel balbezit en aanvallen. In de 16e min kwam er balverlies op het middenveld en in de omschakeling werd door de thuisploeg het balverlies afgestraft 1-0. Daarna probeerde we opnieuw het initiatief te pakken echter het was onzorgvuldig en miste ook veel kansen. In de 45e min hadden we de les nog niet geleerd en weer balverlies werd door de Boys afgestraft 2-0. Gelijk daarna rust.
Wat er gezegd is in de rust weet ik niet maar in de 2e helft werden de ruggen gerecht en streden de Woubruggenaren voor elke meter. Kansen kwamen steeds meer en in de 60e min was het Robbin die na goed door zetten de aansluit treffer maakte. De weer veel meegereisde supporters gingen er goed voor staan, zou het toch nog lukken dan. 5 min voor tijd was het weer Robbin die na een voorzet van Tim v R de 2-2 op het bord bracht. In de 90 min werd een corner door Sander in een keer binnen geschoten 2-3. De koek was daarna nog niet op want Tim vd D schoot na assist van Robbin in blessure tijd de eindstand 2-4 binnen. Daarna floot de prima leidende scheids af. Een wedstrijd waar we het ons zelf onnodig moeilijk maakte, maar gelukkig goed afliep. Complimenten dat we als team prima terugkwamen en met 3 punten weer naar Woubrugge terug gingen. Volgende week de 3e uitwedstrijd op rij en geen onbekende TAVV. Succes